Geachte gewaardeerde klanten,

Het is met groot genoegen dat we u verwelkomen op onze webshop, Seats & Beds. We nemen graag de gelegenheid om ons verhaal met u te delen, want achter onze webshop schuilt een rijke geschiedenis van toewijding en expertise.

Ik, Anil, de oprichter en zaakvoerder van Seats & Beds, kan terugkijken op een carrière van 15 jaar waarin ik verschillende succesvolle slaapwinkels heb beheerd in de steden Antwerpen, Geel, Lommel en Turnhout. Deze jaren van ervaring hebben me een diepgaand inzicht gegeven in de behoeften van onze gewaardeerde klanten en hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

In de loop der jaren heb ik de uitdagingen in de slaapindustrie nauwlettend gevolgd, waaronder lange leveringstermijnen en hoge prijzen. Deze uitdagingen hebben me geïnspireerd om een nieuwe strategie te ontwikkelen en een nieuwe koers te varen. Ons streven was om een succesvolle winkel te creëren waar kwaliteit, klanttevredenheid en scherpe prijzen centraal staan, en we zijn trots om te zeggen dat dit ons doel is geworden.

Zeven jaar geleden heb ik het filiaal “De Stunthangaar” opgericht aan de Boomsesteenweg 267 in Wilrijk, gelegen aan de bekende winkelstraat A12. Meteen merkte ik de tevredenheid van onze klanten met ons concept, dat voorziet in ieders budget en smaak. We begonnen met een bescheiden oppervlakte van 300m², maar al snel groeiden we naar 750m². Vandaag de dag verwelkomen we u in een toonzaal van maar liefst 2500m², boordevol zetels en bedden. We hechten veel waarde aan snelle service, en daarom hebben we naast onze toonzaal een magazijn dat twee keer zo groot is om onze belofte van snelle leveringen waar te maken. Dit is waar de kracht van Seats & Beds ligt.

Ikzelf sta nog steeds dagelijks in onze toonzaal om u persoonlijk te verwelkomen en u te voorzien van deskundig advies. Dit persoonlijke contact is wellicht een van de belangrijkste factoren die hebben bijgedragen aan het succes van “De Stunthangaar”.

Met de veranderende tijden, waarin online winkelen en sociale media een centrale rol spelen, hebben we vijf jaar geleden onze Facebook-pagina opgericht, waar we een tevredenheidsscore van 4.8/5 hebben behaald. Hieruit hebben we opgemaakt dat er een groeiende vraag was naar een webshop. We hebben ons sterke team ingezet om ervoor te zorgen dat u nu vanuit uw eigen zetel of bed alle producten, inclusief gedetailleerde informatie en prijzen, kunt bekijken en met slechts enkele klikken kunt bestellen. Wij nemen de rest voor onze rekening. We kijken ernaar uit om uw bestellingen te ontvangen. Als u de producten liever eerst persoonlijk wilt bekijken, bent u van harte welkom in ons filiaal aan de Boomsesteenweg 267 in Wilrijk.

We hopen dat u nu een beter inzicht heeft in ons bedrijf, Seats & Beds. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chat rechtsonder op de website of via ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Anil Oprichter en Zaakvoerder van Seats & Beds